INDICAT PENTRU
Destinat pentru a se folosi la toate motoarele Diesel, fiind incluse și motoarele de tip common-rail, dar și cele cu injecție directă. De asemenea disponibil ca WEPP 2132-150.

BENEFICII
Arde particulele de carbon și funingine în și de pe pereții filtrului de particule (DPF) la temperaturi cuprinse între 250 grade Celsius și 300 grade Celsius. Curăță turbocompresorul cu VTG și interiorul valvelor de recirculare a gazelor (EGR). Îndepărteaza rezidurile de carbon de pe duza injectorului. Carbonul va fi ars fără regenerare de până la 10 ori mai rapid decât cu regenerare. Reduce emisiile de funingine și reduce valorile emisiilor. Prelungește timpul de depozitare a motorinei și curăță întregul sistem de la rezervor până la camera de ardere. Protejează împotriva coroziunii. Nu crește temperatura gazelor de eșapament.

Conține o combinație specială de aditivi pentru motoarele Diesel moderne. Dizolvă și elimină depunerile și reziduurile precum cărbunele și funinginea din filtrul de particule, turbosuflantă și supapa de recirculare a gazelor de eșapament. Combinația de aditivi reduce emisia de funingine, diminuează nivelul noxelor din gazele de eșapament și îmbunătățește puterea motorului. Mărește fiabilitatea în funcționare și scade cantitatea particulelor de funingine. Poate fi folosit pe toate motoarele Diesel, chiar și pe noile motoare cu injecție directă de tip rampă comună („common rail”).

Aplicare: Adăugați în rezervor înainte de inspecția tehnică. Folosiți produsul în caz de defecțiune sau când motorul nu funcționează corespunzător. Conținutul unui recipient este suficient pentru până la 60 de litri de motorină.

Precauții: Poate fi fatal dacă este înghițit și dacă pătrunde pe căile respiratorii. Provoacă iritarea pielii. Provoacă leziuni oculare grave. Dăunător faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Spălați-vă intens după folosire. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/ochelari de protecție/mască de protecție. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: contactați de urgență un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic. ÎN CAZ DE PĂTRUNDERE ÎN OCHI: Clătiți cu grijă cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă există și sunt ușor de scos, apoi continuați să clătiți. Contactați imediat un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic.

Pret: 126.00 lei, cu TVA inclus

Cod: 2132
Disponibilitate: In stoc