INDICAT PENTRU
Pentru geamuri auto clare fără folii. Pentru toate suprafețele din sticlă, material
plastic și tapițerie.

REZOLVARE PROBLEME
Dizolvă și îndepărtează siliconul, nicotina, uleiul și mizeria unsuroasă.

BENEFICII
Cu efect excelent de impregnare și curățare, ajunge chiar și în cele mai greu accesibile locuri.
Permite o curățare convenabilă, economică, rapidă și fără urme.

Spumă activă deosebit de eficace pentru toate suprafețele de sticlă, plastic și tapițerie, cu excelente proprietăți de umezire și curățare. Pentru parbrize cu strat anti-reflex. Dizolvă și înlătură urmele de silicon, nicotină, ulei și grăsime. Ajunge în locurile greu accesibile și permite o curățare comodă, rapidă, economică și care nu lasă urme.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați în mod egal, lăsați să acționeze pentru scurt timp, apoi ștergeți cu o cârpă curată. Înainte de a folosi pe tapițerie, testați pe o suprafață ascunsă vederii.

Aerosol extrem de inflamabil. Provoacă iritarea gravă a ochilor. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Feriți de căldură, suprafețe încinse, scântei, flacără deschisă și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați pe flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere. Evitați inhalarea de vapori sau de spray. Utilizați numai în aer liber sau într-o incintă bine aerisită. ÎN CAZ DE PĂTRUNDERE ÎN OCHI: Clătiți cu grijă cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă există și sunt ușor de scos, apoi continuați să clătiți. Păstrați produsul într-un loc bine aerisit.

Pret: 70.00 lei, cu TVA inclus

Cod: 2061
Disponibilitate: In stoc