REZOLVARE PROBLEME
Previne scârțâitul frânelor. Previne arderea.

BENEFICII
Foarte dens.

CARACTERISTICI
Rezistent la temperaturi între -100 °C și +110 °C.

Pentru lubrifiere și montare. Elimină scârțâitul frânelor. Produs de mare putere, rezistent la temperaturi între – 100° C și + 1100 °C. Previne lipirea pieselor în urma frecării prelungite.

Aplicare: Agitați bine recipientul (cca. 2 min.). Aplicați un strat subțire și uniform. După utilizare, întoarceți recipientul cu susul în jos și pulverizați până supapa este curată.

Atenție: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda dacă este încălzit. Provoacă iritarea pielii. Dăunător faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Dacă solicitați sfatul medicului, țineți recipientul sau eticheta la îndemână. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Feriți de căldură, suprafețe încinse, scântei, flacără deschisă și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați pe flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere. Nu găuriți sau aruncați în foc recipientul nici după golire. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/ochelari de protecție/mască de protecție. Feriți de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncați conținutul/recipientul la un punct de colectare a deșeurilor periculoase sau speciale.

Pret: 85.00 lei, cu TVA inclus

Cod: 2059
Disponibilitate: In stoc