REZOLVARE PROBLEME
Îndepărtează garniturile solide aglomerate,
cum ar fi garniturile cilindrului și ale
galeriei de evacuare. Dizolvă chiar și cele
mai încăpățânate reziduri de adeziv, cum
ar fi adezivii cianoacrilat și produse
anaerobe. Îndepărtează etanșanții întăriți,
cum ar fi etanșanții pentru motor.

BENEFICII
Dizolvarea fără probleme a uleiului
carbonizat și a compușilor pe bază
bituminoasă.

Este un amestec tixotropic de substanțe active cu un efect deosebit de puternic și permite o aplicare ușoară chiar și pe suprafețe verticale. Înlătură cu eficacitate reziduuri de cărbune, vopsea, grăsime, ulei, rășini, smoală și lubrifianți. Dizolvă adezivii, substanțele de etanșare și reziduurile de vopsea cu rapiditate și fără efort. Produsul poate fi aplicat pe metal, lemn, sticlă, ceramică, polietilenă și polipropilenă. Nu se recomandă aplicarea pe linoleum, PVC etc. Ideal pentru îndepărtarea substanțelor de etanșare. Suprafețele tratate devin perfect netede, permițând re-etanșarea.

Aplicare: Agitați bine înainte de folosire. Pulverizați suprafața de la o distanță de cca. 25 cm și lăsați produsul să acționeze 5-10 min. Îndepărtați reziduurile cu atenție, folosind o racletă.

Atenție: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda dacă este încălzit. Provoacă iritarea gravă a ochilor. Poate provoca oboseală sau amețeală. Expunerea repetată la produs poate provoca uscarea sau crăparea pielii. Dacă solicitați sfatul medicului, țineți recipientul sau eticheta la îndemână. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Feriți de căldură, suprafețe încinse, scântei, flacără deschisă și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați pe flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere. Nu găuriți sau aruncați în foc recipientul nici după golire. Evitați inhalarea de vapori sau de spray. Utilizați numai în aer liber sau într-o incintă bine aerisită. Purtați mănuși de protecție/ochelari de protecție/mască de protecție. ÎN CAZ DE PĂTRUNDERE ÎN OCHI: Clătiți cu grijă cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă există și sunt ușor de scos, apoi continuați să clătiți. Contactați de urgență un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic. Feriți de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncați conținutul/recipientul la un punct de colectare a deșeurilor periculoase sau speciale. Este posibilă acumularea de amestecuri explozibile în lipsa unei aerisiri adecvate. Conține <5% tenside neionice, hidrocarburi alifatice, conservanți (metilcloroizotiazolinon, metilizotiazolinon).

Pret: 90.00 lei, cu TVA inclus

Cod: 2038
Disponibilitate: In stoc