INDICAT PENTRU
Special dezvoltat pentru sistemele moderne de
injecție common rail și unitare. Efect excelent
chiar și pe vehiculele diesel mai vechi.

REZOLVARE PROBLEME
Provoacă separarea necesară a apei în filtru.
Protecție eficientă la uzură a pompei de
înaltă presiune datorită ameliatorilor de
lubrifiere, în special în cazul combustibilului
cu conținut scăzut de sulf.

BENEFICII
Crește cifra cetanică și previne defecțiunile
motorului prin protecție fiabila împotriva
bacteriilor din combustibil.

CARACTERISTICI
Întrunește cerințele Euro 5 și Euro 6.

O substanță activă pentru sistemele de injecție directă a combustibilului la înaltă presiune. Produsul îmbunătățește reținerea apei în filtrul de motorină. Protecție eficace împotriva uzurii datorită calităților lubrifiante, în special în cazul combustibililor cu conținut redus de sulf. Cifra cetanică mare face pornirea motorului mai ușoară chiar și la temperaturi scăzute. Protecția împotriva bacteriilor din combustibil previne problemele la motor. Efecte excelente asupra mașinilor pe motorină mai vechi. Compatibil cu standardele EURO 5 și 6.

Aplicare: Adăugați în rezervor înainte de inspecția tehnică. Folosiți produsul în caz de defecțiune sau când motorul nu funcționează corespunzător. Conținutul unui recipient este suficient pentru până la 80 de litri de motorină.

Atenție: Poate fi fatal dacă este înghițit și dacă pătrunde pe căile respiratorii. Provoacă iritarea pielii. Provoacă leziuni oculare grave. Dăunător faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/ochelari de protecție/mască de protecție. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: contactați de urgență un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic. ÎN CAZ DE PĂTRUNDERE ÎN OCHI: Clătiți cu grijă cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă există și sunt ușor de scos, apoi continuați să clătiți. NU provocați vomitarea.

Pret: 126.00 lei, cu TVA inclus

Cod: 2032
Disponibilitate: In stoc