Curățare și clătire profesională a întregului sistem de ulei al motorului. Eliberează motorul de depuneri și reziduuri dăunătoare. Asigură o pregătire eficace pentru schimbul de ulei. Produs recomandat pentru toate motoarele pe benzină sau pe motorină, cu sau fără convertor catalitic. Utilizat pentru a rezolva problemele legate de schimbul de ulei întârziat, posibile depuneri, tacheți hidraulici sau pierderi de compresie prin segmenți. Uleiul nou își păstrează eficacitatea și limpezimea mai mult timp.

Utilizare: Adăugați peste uleiul de motor cald înainte de schimbul de ulei. Lăsați motorul să meargă la ralanti cca. 10 minute, apoi schimbați imediat uleiul și filtrul de ulei. Suficient pentru 6 litri de ulei de motor. Nu utilizați la un nivel insuficient al uleiului. Nu afectează eliminarea uleiului vechi.

Precauții: Poate fi fatal dacă este înghițit și dacă pătrunde pe căile respiratorii. Dăunător faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Nu aruncați în mediul înconjurător. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: contactați de urgență un centru pentru tratarea intoxicațiilor sau un medic. NU provocați vomitarea. Păstrați produsul sub cheie.

Pret: 78.00 lei, cu TVA inclus

Cod: 2010
Disponibilitate: In stoc