INDICAT PENTRU
Special adaptat cerințelor auto. Lipește textile, izolant tip spumă, piele, carton, plafoane textile, piele artificială, vinil, cauciuc, precum și metal sau lemn vopsit sau nevopsit.

BENEFICII
Rezistență ridicată cu lipire instantă.

Lipește țesături, spume, piele, hârtie, prelate și tapițerii textile sau din piele artificială, vinilin, amortizoare și cauciuc atât între ele, cât și pe metal sau lemn vopsit sau nu. Nu este adecvat pentru polistiren extrudat. Formează o peliculă adezivă cu o mare putere inițială de lipire. Caracteristicile produsului îl fac adecvat pentru utilizare multifuncțională în autoturisme.

Aplicare: Curățați suprafețele care vor fi lipite, apoi pulverizați de la o distanță de 20-25 cm. Lăsați să se usuce între 5 și 15 min. (în funcție de materiale și utilizare). Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda dacă este încălzit. Provoacă iritarea pielii. Poate provoca oboseală sau amețeală. Dăunător faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Feriți de căldură, suprafețe încinse, scântei, flacără deschisă și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați pe flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere. Nu găuriți sau aruncați în foc recipientul nici după golire. Utilizați numai în aer liber sau într-o incintă bine aerisită. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/ochelari de protecție/mască de protecție. Feriți de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncați conținutul/recipientul respectând normele naționale de reciclare a deșeurilor.

Pret: 108.00 lei, cu TVA inclus

Cod: 2098
Disponibilitate: In stoc